Zorgtuin Groeningherland
 
"Iedereen kan wat doen. Soms weet je alleen niet precies wat"

Over ons

Wij zijn Jannes en Martie Munneke en wij zijn enorme liefhebbers van de natuur. Om deze reden hebben wij ook een enorme natuurtuin waar wij graag mensen in rondleiden. In onze tuin is altijd wat te doen, te zien en/of te leren. 

​In 2002 zijn wij gestart met de aanleg van onze tuin. Samen hebben we een hoop ervaring; vooral op het gebied van orchideeën. Onze eerste insteek was dan ook een tuin te creëren waar we verschillende soorten orchideeën konden planten. Al snel kwamen er meer vrijwilligers naar de tuin toe en de tuin groeide uit haar voegen.

Wij hebben sinds 2011 onze tuin ter beschikking gesteld als zorgtuin. In november 2012 hebben wij ook het keurmerk 'Kwaliteit laat je zien' verdient. 

​Naast kennis van de flora en fauna zijn wij ook begeleiders. Op onze tuin kunnen verschillende mensen terecht. Om ons te ondersteunen hebben wij ook vaste mensen in dienst. Deze worden ondersteunt door stagiaires uit verschillende disciplines

Ons Doel

Het is voor ons belangrijk dat de mens die bij ons werkt zelfbewust is of wordt, eigenwaarde heeft of krijgt en durft te zijn wie hij of zij is. 

Ons team

Jannes Munneke

Jannes Munneke

Positie Directeur

Over Voer een korte beschrijving van uw voormalige carrière, huidige functies en verantwoordelijkheden in

Martie Munneke

Martie Munneke

Positie Mede eigenaar

Over Voer een korte beschrijving van uw voormalige carrière, huidige functies en verantwoordelijkheden in

Karin Pathuis

Karin Pathuis

Positie Persoonlijk begeleider, Groepsleider

Over Gediplomeerd begeleidster en gespecialiseerd in stoornissen binnen het autisme spectrum. Is tevens stagebegeleidster.

Sigrid Verhoogt

Sigrid Verhoogt

Positie Persoonlijk Begeleider, Groepsleider

Over Onder andere verantwoordelijk voor de creatieve activiteiten. Werkt vraag- en oplossings gericht